İŞTE! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde son durum!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerine koronavirüs şüphesi nedeniyle ara verilmişti. Dizinin görüntü yönetmeninin rahatsızlanması sonrası koronavirüs korkusu saran ekibi sevindirici haber geldi.

Başrolünü Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un paylaştığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin çekimlerine geçen cuma 2 hafta ara verilmişti. Dizinin çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Özgür Polat’ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı konuşuluyordu.

Son günlerde ise Polat’ın karantinada olduğu iddiası kulaktan kulağa yayıldı. Zatürre nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Polat’ın koronavirüs sonucunun negatif çıktı. Bu gelişme dizi ekibini sevindirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.