İŞTE! Çatlamış dudaklara bal maskesi tarifi

İşte kış aylarında kuruyan, çatlayan bakımsızlaşan dudaklara özel ballı maske tarifi…

Dudaklar; kimi zaman içinden süzülen kelimelerle güçlü bir silah, kimi zaman rengarenk rujlarla bir kadının en güzel süsü…

Bizler için bu kadar değerli olan dudaklar maalesef havaların olumsuz etkisi, vücuttaki ani ateşlenme ya da sıvı kaybı yüzünden nemini kaybederek kurur, bu nedenle çatlar. Eğer dudaklarınızda çatlaklar varsa ve bir türlü bu çatlaklara çözüm bulamıyorsanız, sizler için evinizin rahatlığında sadece 2 dakikada hazırlayabileceğiniz maske tarifimiz var!

Malzemeler

1 yemek kaşığı bal
1,5 yemek kaşığı süt
1 çay kaşığı zeytinyağı

Nasıl yapılır?

Süt, bal ve zeytinyağını macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Karışımı dudak çizginize dikkat ederek yeterli miktarda sürün. Yaklaşık 10 dakika bekletin. Daha sonra ılık suyla veya sütle nazik hareketlerle dudaklarınızdan çıkartın. Haftada 3 defa uygulayın. Muhteşem dudaklara sahip olmak işte bu kadar kolay!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.