İstanbullu aşıklar “Tan Taşçı” dedi! Konserde iki çiftten evlenme teklifi geldi

Tan Taşçı Bayhan Müzik Organizasyonuyla Üst Üste İkinci Kez İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu Sahnesindeydi.

Tan Taşçı İle 14 Şubat Bambaşkaydı. Ünlü sanatçı 11, 12 ve 14 Şubat Konserleri İle Rekor Sayıda İzleyiciye Ulaştı.

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Söz&Müzik: Tan Taşçı” turnesinde üçüncü kez İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu sahnesindeydi. Taşçı 14 Şubat konserine “Bu şarkıyı 16 yaşında yazmıştım. Kaç sene olmuş, sayamadım.” diyerek “Asla” ile başladı. Sade sahnesi, kendi şarkıları ve tarzı ile ünlü sanatçı kendisini izlemeye gelen rekor sayıdaki izleyicisi ile 3 saatlik muhteşem bir performansa imza attı. Gecede 2 çiftten Tan Taşçı şarkıları eşliğinde evlenme teklifi geldi. Taşçı seyircilere kırmızı güller verdi. Konser renkli anlara sahne oldu.

blank

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Söz&Müzik: Tan Taşçı” turnesinin son ayakları Bursa ve Ankara konserlerinin sınırlı sayıda biletleri passo’da. Tan Taşçı, yepyeni şarkıları ve yeni turnesi ile Mayıs ayından itibaren Türkiye’yi dolaşmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.