İstanbul Barosu’ndan Yıldız Tilbe hakkında suç duyurusu

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, Yıldız Tilbe’nin tepki çeken “Saldırgan köpeklere zehirli et verin, hepsi gebersin” paylaşımının ardından şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” sözlerine tepkiler büyüyor. Aralarında ünlülerin de olduğu yüzlerce kişi, sosyal medyadan Tilbe’yi ifadelerinden dolayı kınayarak ‘Sokak hayvanları sahipsiz değildir’ paylaşımında bulundu.

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Tilbe hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Halkı suç işlemeye ve kanunlara uymamaya, hayvanlarımızı öldürmeye teşvik ve tahrik eden, kin ve düşmanlığa yönlendiren Yıldız Tilbe hakkında tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

ŞOK! YILDIZ TİLBE: KÖPEKLERE ZEHİRLİ ET VERİN

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.