Isparta Meydan AVM kapılarını açıyor

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul kiralama ve yönetim şirketi MallMark’ın 2020 yılının Mart ayında konsept geliştirme ve kiralama hizmetine başladığı Isparta Meydan AVM, 60.000 metrekarelik alanı, merkezi konumu, zengin marka karması ve 180 adet mağazasıyla birlikte kapılarını 23 Nisan 2022 tarihinde büyük bir coşkuyla açıyor.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul kiralama ve yönetim şirketi MallMark’ın konsept geliştirme ve kiralama hizmetlerini üstlendiği, Akdeniz Bölgesi’nin en yeni ve kapsamlı projesi Isparta Meydan AVM, merkezi konumu, 60.000 metrekarelik kiralanabilir alanı, zengin marka karması ve toplam 180 adet mağazasıyla kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Toplam 3 kat üzerinde kurulu olan Isparta Meydan AVM, 5.000 metrekare meydan alanına sahip. 3.000 metrekare eğlence merkezi, 3.000 metrekare Sınav Kurs, 2 konferans salonu, kütüphane, nikah salonu, kültür merkezi, ulusal ve uluslararası markaların şehirdeki en büyük metrekareli mağazalarıyla birlikte Isparta’yı geleceğe taşıyacak. 5.000 metrekare alanda yer alacak Koçtaş Yapı Marketi ise Isparta’daki ilk mağazasını Isparta Meydan AVM’de açıyor.

Isparta Meydan AVM, istihdama da katkı sağlayacak

Kiralama ve danışmanlık hizmetleri MallMark tarafından yürütülen Isparta Meydan AVM, bölgeye sağlayacağı istihdam açısından da büyük önem taşıyor. Isparta’nın yeni gözdesi Isparta Medyan Avm 60.000 m2 kiralanabilir alanıyla bölgeye hareket katacak. Isparta Meydan AVM, yaklaşık 6.700 kişiye de istihdam sağlayacak.

blank
MallMark CEO’su Aytaç Özçiçek

Bölgedeki tüketicilerin tüm beklentilerini aynı çatı altında karşıladıklarını ifade eden MallMark CEO’su Aytaç Özçiçek; “AVM’ler, son yıllarda tüm sosyal hayatımızı şekillendiren önemli alanlar haline geldi. MallMark olarak yönetimini üstlendiğimiz tüm AVM’lerde 20 yıllık tecrübemizle değişen müşteri ihtiyaçlarına çözüm / fayda odaklı strateji geliştiriyor, çağın gerekliliği olan dijital dönüşüm organizasyonlarıyla yönetim ve danışmanlık süreçlerimizi maximum fayda ile sürdürüyoruz. 60.000 m2 kiralanabilir alanıyla Isparta’nın gözdesi olmasını hedeflediğimiz Isparta Meydan AVM’yi alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak bir yaşam merkezi olarak konumlandırdık. Isparta şehrinin en önemli buluşma noktalarından biri haline gelecek Isparta Meydan AVM, bölgenin çekim merkezi olacak.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.