İsimsizler’de heyecan her hafta artarak devam ediyor

İsimsiz kahramanlar düşmana karşı tek yumruk oldular!

Kanal D’nin başrollerini Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha, Mert Öcal, Musab Ekici ve Atsız Karaduman’ın paylaştığı, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı sevilen dizisi İsimsizler’de heyecan her hafta artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon ülke gerçeklerini ekrana getirme misyonu ile yayın hayatına başlayan İsimsizler’in görevi artık İstanbul’da terörle mücadele. Karşılarındaki düşmana karşı, Fatih Keskin (Uğur Güneş) ve arkadaşları ise yalnız değil bu görevde. Kurmay (Osman Wöber), Kor Yakup (Atsız Karaduman) ile beraber karanlık güçlere karşı dimdik hayatta duran ekibin ortak noktaları vatan sevgisi.

blank

Hande Soral ters köşe rolde!

İsimsizler’de Handan Manasoğlu olarak izleyici karşısına çıkan Soral, bu zamana kadar canlandırdığı karakterlerden farklı bir şekilde ekrana geliyor.

İsimsiz kahramanların düşmanlarından Kudret’in (Kürşat Alnıaçık) yanında görev icabı casusluk yapmak için çalışan Handan’ın ( Hande Soral ) geçen pazartesi yayınlanan bölümde dayısı Kuşçu (Naşit Özcan) ile karşı karşıya olduğu sahne seyirci tarafından büyük merak ile takip edildi.

İsimsizler, tüm soruların cevaplarını bulacağı yeni bölümü ile Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.