İrem Helvacıoğlu: Aldatıldım

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük bir başarı yakalayan oyuncu İrem Helvacıoğlu, ‘Sağlam Geziyoruz’ isimli programa konuk oldu. Oyuncu, programın sunucusu Türev Uludağ’ın sorularına samimi yanıtlar verdi.
İrem Helvacıoğlu, “Hiç aldatıldın mı?” sorusu üzerine “Aldatıldım. Lisedeki sevgilim eski aşkına dönmek için beni kullandı. Onunla barıştığında hala benimle birlikteydi” cevabını verdi.

O SORUYU YANITSIZ BIRAKTI

İrem Helvacıoğlu‘nun, Kerem Bürsin‘le ‘Eflatun’ isimli filmde rol alacağı iddia edilmişti. Oyuncu, bu film hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Öte yandan ikili, Instagram’da birbirini takibe alarak haklarındaki “Rol arkadaşı olacaklar” iddialarını doğrulamış oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu, Kerem Bürsin ile partner oldu

https://www.youtube.com/watch?v=FP0NfJkPU04&t=296s

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.