İrem Derici’den sonra Didem Soydan’a da veto geldi

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’in Didem Soydan’la olan birlikteliğinde de ailesinin rızasını alamadığı; geçmişte İrem Derici’ye onay vermeyen anne Didem Şahin’in yeni gelin adayından da memnun olmadığı iddia edildi.

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin manken Didem Soydan’la yaşadığı aşkla da veto yedi. İrem Derici’yle aşk yaşadığı dönem ailesinden tepki gören genç müzisyen ilişkisini bitirmek zorunda kalmıştı. Geçen hafta Didem Soydan’la Çeşme tatilinde görüntülenen Lider Şahin iddiaya göre yine ailesiyle karşı karşıya geldi.

Ailesinin ortak olduğu Beach’te yeni sevgilisiyle tatil yapan genç müzisyenin ilk işi Soydan’ı babasıyla tanıştırmak olurken annesi Didem Şahin ilişkiyi onaylamadığı için tanışmak istemedi.

Kızları İrem Şahin’in yabancı sevgilisi Oliver Tambo’yla olan birlikteliğine de itiraz eden Didem Şahin iddiaya göre Didem Soydan’ı da kesinlikle kabul etmediğini dile getirdi.

Selami Şahin, oğlu Lider Şahin ile aşk yaşayan Didem Soydan’la tanıştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.