Selami Şahin, oğlu Lider Şahin ile aşk yaşayan Didem Soydan’la tanıştı

Manken Didem Soydan ile Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin aşk yaşamaya başladı. Şahin, Soydan’ı babası Selami Şahin’le de tanıştırdı. İrem Derici’den hoşlanmadığını söyleyen ancak kısa bir süre sonra barışan Demet Akalın’ın Lider Şahin ve Didem Soydan’ın ortaya çıkan fotoğrafını beğenmesi de kafaları karıştırdı.

Ünlü model Didem Soydan, usta sanatçı Selam Şahin’in oğlu Lider Şahin’le aşk yaşamaya başladı. Şimdilerde Çeşme’de tatil yapan çift, ilişkilerini bir ileri seviyeye de taşıdı. Lider Şahin, Didem Soydan’ı babası Selami Şahin ile tanıştırdı.

AİLESİYLE TANIŞTIRDI

Son olarak uzun bir süre şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşayan Lider Şahin, gönlünü Didem Soydan’a kaptırdı. Didem Soydan, geçtiğimiz hafta tatilinin bir bölümünü sevgilisi Lider Şahin’in ortağı olduğu Çeşme’de bulunan mekanda geçirdi. Arkadaş grubuyla zaman geçiren çiftten Şahin, yeni aşkını babasıyla da tanıştırdı. İkilinin ortaya çıkan fotoğrafında birbirlerine bakışları da dikkatlerden kaçmadı.

DEMET AKALIN’DAN DİKKAT ÇEKEN HAMLE

İrem Derici’den hoşlanmadığını söyleyen ancak kısa bir süre sonra barışan Demet Akalın’ın Lider Şahin ve Didem Soydan’ın ortaya çıkan fotoğrafını beğenmesi de kafaları karıştırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.