‘İntikam Soğuk Duş’ Filminin gösterim tarihi belli oldu

Sinema Severleri Heyecanlandıracak Olan ‘İntikam Soğuk Duş’ Filminin gösterim tarihi belli oldu.28 Ağustos ta gösterime girecek filmin fragmanı tüm sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Senaristliğini ve yapımcılığını Uğur Karakuzu,Yönetmenliğini Engin Akyıldırım’ın yaptığı İntikam Soğuk Duş adlı sinema filminin çekimleri Bursa’nın İnegöl ilçesinde tamamlandı.

İntikam Soğuk Duş filminin başrolünde Gümrah Tolu oynuyor. Diğer rollerde ise; Alpay Atilla, Sezen Aşırt, Hakan Türkyılmaz, Muhammet Toy, Murad Emirhan,Hediye Erdoğan, Nafiye Dinç,Mustafa Duman, Sefa Ok,Cem Özlük,Basri Sırtutan,Eşref Avcıtürk, Tuana Kazar,Sezin Bakır ve Erol Taşçı yer alıyor.

Filmin Konusu

Gümrah,karısı Gül ve kızı Tuana ile mutlu bir aile hayatı vardır.Bir gün işten dönerken hayatını altüst eden gelişme yaşanır.Gümrah gördükleri karşısında şoktadır..

Hazırlık sürecinin ardından 11 Aralık’ta başlayan filmin çekimleri 23 Aralık’ta tamamlandı.

Başarılı Yapım ilgili konuşan filmin yönetmeni Engin Akyıldırım;film çekimlerinin Bursa’nın İnegöl ilçesi ve ona bağlı Çavuşköy’de tamamlandığını ifade etti.

Başarılı Bir Sinematografik Anlatımla

Adından da anlaşılacağı üzere etkiliyeci bir konuya sahip olduğunu söyleyen yönetmen Engin Akyıldırım, “Başarılı ve profesyonel bir teknik ekiple filmimizin çekimlerini gerçekleştirdik.

Her biri kendi kulvarında başarılı olan bir ekip çok başarılı bir iş çıkarttı. Filmimiz bir intikam öyküsünü anlatıyor.İzleyiciyi sarmalayacak müzikleriyle adından söz ettirecek eserimiz, sürpriz sonla tamamlanıyor. Başarılı bir çalışma çıkardığımızı düşünüyoruz.Tüm ekibim adına teşekkürlerimiz sunarım.”

Filmin senaryo yazarı ve yapımcısı Uğur KARAKUZU ;İntikam Soğuk Duş:Gerçek bir hikayeden uyarladığımız senaryosunu yazarken bazen üzülüp ağladığımız bir hikaye.Çok duygusal bir o kadarda intikam duyguları içeren izlerken içinizin taş kesileceği bir film.Severek hem senaristliğini hemde yapımcılığını yaptığım İntikam Soğuk Duş 28 ağustosta sinemalarda eminim beğeneceksiniz dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.