İnegöl Belediyesi’nde Personelin Doğum Günü Kutlandı

İnegöl Belediyesi’nde Mayıs ayında doğan 79 personel için doğum günü kutlaması yapıldı. Başkan Alper Taban, personel ile Kent Müzesinde bir araya gelerek pasta kesti. Ayrıca personellere hediye takdimi yapıldı.

İnegöl Belediyesi’nde şehrin gelişimi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması adına gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen doğun günü buluşmalarının ilki Mart ayında yapılmıştı. Mayıs ayında dünyaya gelen personellerin doğum günü de dün Kent Müzesi Konferans Salonunda yapılan buluşmayla kutlandı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, Başkan Taban Mayıs ayında dünyaya gelen personel ile bir araya geldi. Program açılışında kısa bir konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, “Bu ailenin bir parçası olmak, bu ailenin bir ferdi olmak her birimiz için ayrı bir gurur meselesi olmalı. Kıymetli arkadaşlar daha önceki arkadaşlarımıza da belirttim. Aile vurgusu çok önemli. Bir aile olabilmek, bir aile gibi davrana bilmek çok kıymetli bunu becerebiliriz. Bizler İnegöl Belediyesi çatısı altında çalışanlar olarak bu kurumun üzerimize yüklediği sorumluluk farkında olarak bu aileye hizmetler üretiyoruz. Bugün de burada kıymetli Belediye Başkanımızın davetlisi olarak bulunuyorsunuz. Bizlere zaman ayırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALARI DEVAM EDİYOR”

Ardından Belediye Başkanı Alper Taban personele hitaben bir konuşma yaptı. Doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini ifade eden Başkan Taban, “Canı gönülden söylüyorum hatırlamak, hatırlanmak ikisi de güzel duygular. Büyüklerimiz hep söyler hatırlayanınız çok olsun. İyi bir ekip var. Üzerine çıkabilmek adına da bizler bu dönem içerisinde biraz daha eğitimler, farkındalıklar daha farklı etkinlikler ortaya koymak istiyoruz. Bu çaba insan kalitesiyle birleştiğinde çok güzel işler ortaya çıkıyor. İnegöl Belediyesi hep bu noktada daha istekli, daha gayretli bu süreci istiyor. Burada amaç en iyi, en çok tercih edilen kurumu oluşturabilmek. Birbirimize Karşı saygı, sevgi, hoşgörü ve anlayış olarak da algılayabilirsiniz. Hatıralarınızda anlatacağınız güzel yaşanmışlıklarınız olsun. Tekrar hepinizin doğum gününü kutluyor, sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tüm personelle birlikte pasta kesildi. Daha sonra personele hediye takdimi ve ikramlar gerçekleştirildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.