İlişki Durumu: Karışık dizisi başarısını kutladı

Her Cumartesi saat 20:00’de Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve reyting rekorları kıran İlişki Durumu: Karışık dizisi, bütün oyuncuları ve ekibiyle birlikte eğlenceli bir kutlama yaptı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren seyircinin yoğun ilgisini kazanmış olan İlişki Durumu: Karışık dizisi, ekranlarda yansıttığı kahkaha ve eğlenceyi ekibiyle düzenlediği yemekle paylaştı. Dizinin yapımcılarından Fatih Aksoy’un da bulunduğu gecede; oyuncularından Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin, Eda Ece, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Mert Türkoğlu, Özlem Öçalmaz ile birlikte yayında ve yapımda emeği geçen tüm ekip, eğlenceli saatler yaşadılar.

İlişki Durumu: Karışık dizisi ekibi Berk Oktay’a sürpriz yaparak, doğum gününü kutladı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Gülden Avşaroğlu, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları İlişki durumu: Karışık, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor. Birbirine benzemeyen dört karakterin aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ‘mecburen’ bir arada olmak zorunda kalan bir çiftin başlarına gelenleri izliyoruz.

iliski durumu karisik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.