İdo, İbrahim Tatlıses’in sevilen şarkısı ‘Mavişim’i yeniden okudu

Müzik sektörünün sevilen ismi İdo, cuma günü DMC etiketi ile yeni teklisi ‘Mavişim’ i dinleyicileriyle buluşturuyor. İdo, İbrahim Tatlıses’in sevilen şarkısı ‘Mavişim’i yeniden okuyarak ilk kez babasının bir şarkısını yeniden yorumlamış oldu.

Anonim müziğe İbrahim Tatlıses’in sözleri ile hayat bulan şarkının yeni düzenlemesini Osman Çetin yaptı. ‘Müzik benim hayatım’ diyerek işine olan aşkını ifade eden İdo çok sevdiği ‘Mavişim’ adlı şarkıyı yeniden yorumlamayı uzun süredir düşünüyordu. Nihayet bu isteğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan genç şarkıcı, şarkının klibinde de babası İbrahim Tatlıses ile birlikte yer aldı. Onur Oğuz’un yönetmenliğinde müzikseverlere ulaşacak olan klipte, genç şarkıcının stüdyodaki okuma görüntüleri ile dans performansları yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.