İbrahim Tatlıses: Mehmet Ali Erbil bende önce evlenecek olursa yakarım onu

İstanbul Günay Restaurant’ta önceki akşam sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece daha yaşattı.

YouTube video

Usta sanatçı konserini ‘Yanlızım’ şarkısıyla başlatırken gece boyunca ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Haydi Söyle’, ‘Yalan’ ‘Bebeğim’,

‘Kara Üzüm Habbesi’, “Kim Bu Göz Önünde ki Yabancı”, “Aramam Sormam” ve “Nankör Kedi” gibi imparator klasikleri hep bir ağızdan söylendi.

Gecenin sürprizini Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy yaptı. Yenikapı konserinden çıkar çıkmaz soluğu Günay’da alan Ersoy, İbrahim Tatlıses’i dinlenmeye geldi. İmparator Muazzez Ersoy”u sahneye davet ederken ikili”Yeşil Ördek”, “Sevda Yüklü Kervanlar”, “Urfalıyam Ezelden” ve “Bir Fincan Kahve Olsam” şarkılarını birlikte seslendirdi. İbrahim Tatlıses ile Muazzez Ersoy’un muhteşem düeti büyük alkış aldı.

blank

Sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim

Mehmet Ali Erbil bende önce evlenecek olursa yakarım onu

İbrahim Tatlıses oyuncu Mehmet Ali Erbil’in evlilik konusuna değinmeden geçmedi. Mehmet Ali Erbil bende önce evlenecek olursa yakarım onu. Bana söz verdi sözünü de tutacağına eminim bu sebepten her an bir sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim diyerek gecenin bombasını patlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.