İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen ve Şafak Sezer aynı sahnede

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen ve Şafak Sezer, İzmir Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte birlikte sahneye çıktılar.

YouTube video

Şafak Sezer’in sunumu ve esprileriyle ortamı ısıttığı gecede ilk olarak Gülben Ergen şarkılarını seslendirdi. Gülben Ergen’in ardından sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, dünden bugüne en sevilen şarkılarını Menemenliler ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Binlerce Menemenlinin yoğun ilgi gösterdiği konserin en renkli anları ise üç ünlü ismin birlikte sahnede bir araya gelip şarkı söylemesi oldu. İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen ve Şafak Sezer, İmparator’un klasikleri arasında yer alan “Haydi Söyle” isimli şarkısını birlikte seslendirdiler. Şafak Sezer’in sesi ve yorumu İbrahim Tatlıses’i şaşırttı ve İmparator Sezer’i işaret ederek “Vay be sese bak” dedi, ardından seyirciden Sezer için alkış istedi. Bu muhteşem düette İbrahim Tatlıses – Gülben Ergen ikilisi kendilerini şarkının atmosferine kaptırarak sahnede romantik dans gösterisi sundular. Gülben Ergen “Haydi Söyle” isimli Tatlıses şarkısının kendi kariyeri açısından büyük önem taşıdığını vurgularken, yıllar önce bu şarkının klibinde yer almasının kendisine uğur getirdiğini söyledi.

blank

Başkan Pehlivan İbo’ya Öyle Bir Söz Verdi Ki…

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan organizasyonda üç ünlü sanatçıya yağlı boya tablolarını hediye etti. Hediyesini başkanın elinden alan İbrahim Tatlıses, Başkan Pehlivan’a esprili bir dille “Başkanım sizden bir söz istiyorum. Gelin birlikte kilo verelim dedi.” Bunun üzerine Menemen Belediye Başkanı Pehlivan ise “İbrahim Bey, ben spora başladım, organik beslenerek kısa bir sürede 9 kilo verdim. Ama sizin için biraz daha kilo verebilirim” dedi. Bu sözün üzerine İbo, seyircilere dönerek “Başkandan sözü aldık, şahitsiniz.” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.