Hülya Avşar’ın konser için istediği ücret dudak uçuklatıyor

Yeniden sahnelere dönmeye başlayan Hülya Avşar’ın bir konser için istediği ücret, duyanları şoke etti. Hülya Avşar’ın en yakın rakibi olan Gülben Ergen’e yüksek oranda fark atması dikkat çekti.

Ünlü isimler sahne ücretlerinde artışlara geçmeye başladılar. En düşük ücretin 100 bin TL olduğu konser ücretlerinde fiyat 150 bin TL’yi bile bulabiliyor. Ancak Hülya Avşar, son yaptığı fiyat ücreti ile herkesi şaşırttı. Posta’da yer alan habere göre; sahnelere yeniden aktif bir şekilde dönen ünlü sanatçı Hülya Avşar’a bir güzellik merkezinden, açılış konseri için teklif geldi.

Avşar bu teklifi kabul etmek karşılığında tamı tamına 800 bin TL istedi. Bu durum herkeste şok etkisi oluşturdu.

EN YAKIN RAKİBİ 100 BİN TL İSTİYOR

Yine Posta’da yer alan habere göre; Avşar’ın en yakın rakibi olarak gösterilen Gülben Ergen 100 bin TL konser başı ücret istiyor. Aynı istek Seda Sayan’da da mevcut. İrem Derici 150 bin TL, Ebru Yaşar ise 120 bin TL’lik bir ücret tarifesi uyguluyor.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.