“Hayat Şarkısı”na Mithat Can Özer’den yepyeni bir beste

Kanal D’nin Salı akşamlarına damgasını vuran, başladığı günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen dizisi “Hayat Şarkısı” na ünlü müzisyen Mithat Can Özer’den yepyeni bir beste geldi…

Söz ve müziği ünlü müzisyene ait olan “Hülya” adlı parça ilk defa dün akşam izleyici ile buluştu. ”Hülya” için aynı zamanda stüdyoya giren ünlü müzisyen parçayı kendi sesi ile seslendirdi.

Dizide öne çıkan sahneler ile özel bir klip hazırlanan parçaya, gerek internet gerekse sosyal medyadan da ilgi büyüktü. İnternette binlerce tıklama alan klip, sosyal medyada da çok olumlu yorumlar aldı.

YouTube video

Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan “Hayat Şarkısı” her Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.