Harika Avcı, emekli olmayı reddetti

Bir döneme damgasını vuran isimlerden olan ve şimdilerde ekranlardan uzak olmayı reddeden Harika Avcı yeniden gündeme geldi. Harika Avcı’nın “Ya duyulursa” diyerek emekli olmayı reddettiği ortaya çıktı.

YouTube video

80’li yıllara şarkıları ve filmleriyle damgasını vuran Harika Avcı son dönemde yaşadığı maddi zorluklar ve ev kirasını bile ödeyemediği öne sürülmüştü. Avcı, pansiyona yerleşirken bir hayranının ev kirası ve faturalarını haberleri uzunca bir süre konuşuldu.

Harika Avcı’nın emeklilik işlemlerine başladığı ancak reddettiği ortaya çıktı. Avcı’nın emekli olabilmek için işlemlere başladığı ancak “Ya duyulursa” diyerek bu durumu kabul etmediği öne sürüldü.

Harika Avcı, emekli olmayı kabul etseydi 5 bin TL emekli maaşı alacaktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.