Hande Erçel, Murat Akdoğan sessizliğini koruyor

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel’in adı Kerem Bürsin’le anılırken yeni bir iddia ortaya atıldı. Murat Akdoğan ile aşk yaşadığı öne sürülen Hande Erçel, güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Murat Akdoğan’la ilgili sorular yöneltilen Hande Erçel, Murat Akdoğan konusunda sessizliğini korurken aracına binerek hızla uzaklaştı.

YouTube video

Attığı her adımla olay yaratan Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı Hande Erçel, magazin basını tarafından özel hayatı nedeniyle yakın markaja alındı. Partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel’in Murat Akdoğan’la adı anılmaya başlandı.

Murat Akdoğan’la sosyal medya üzerinden takipleşen Hande Erçel, bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Murat Akdoğan’la ilgili soru yağmuruna tutulan Hande Erçel konuşmak istemedi. Israrlı sorular karşısında bunalan Erçel, hızla aracına binip uzaklaştı.

ABLALARI ARALARINI YAPTI

Murat Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in ikilinin arasını yaptığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Hande Erçel ve Murat Akdoğan’ın ilişkisinin detayları ortaya çıktı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.