Hande Erçel ve Murat Akdoğan’ın ilişkisinin detayları ortaya çıktı!

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile adı anılan Hande Erçel ters köşe yaptı. Hande Erçel’in iş insanı Murat Akdoğan ile aşk yaşadığı haberleri gündeme gelirken ikilinin ilişkiye başlamasına Murat Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in vesile olduğu iddia edildi.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Hande Erçel’in Murat Dalkılıç ile ayrılmasının ardından Sen Çal Kapımı dizisinde başrollerini paylaştığı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili haberleri yalanlasa da hayranlarını sosyal medya paylaşımlarıyla ikiliyi ne kadar yakıştırdığını her fırsatta dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile röportaj veren Hande Erçel kesin bir dille arkadaş olduklarını söylerken akıllara yeni bir ilişkisi olduğu iddialarını getirdi.

Kısa bir süre sonra Hande Erçel’in yeni bir ilişkisi olduğu öne sürülürken iş insanı Murat Akdoğan’a gönlünü kaptırdığı iddiaları gündeme geldi. İkilinin sosyal medyada birbirlerini takip ettiği ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Murat Akdoğan ilişkisine dair detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Murat Akdoğan’ın ablası Cansın Hacısoyu ve Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in ikilinin arasını yaptığı magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

MURAT DALKILIÇ’IN MURAT AKDOĞAN YÜZÜNDEN SİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın ayrılsa da arkadaş olarak kaldığı Hande Erçel’i Murat Akdoğan ile aşk yaşamaya başlaması nedeniyle sosyal medyada takipten çıktığı iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.