Hande Ataizi, 624 bin TL için dava açtı

Hande Ataizi, 9 yıllık alacağı için mahkemeye başvurdu. Bir dönem yayımlanan ‘Tutsak’ adlı dizide rol alan Ataizi, ücretini alamadığını iddia ederek, 624 bin TL için dava açtı. Filmin halen tasfiye halindeki Pastel Yapım Organizasyonu şirketi tarafından çekildiğini belirten oyuncu, “Şirket tüm faaliyetlerini durdurduğu için ücretimi alamadım. Ancak şirketin sahipleri, borçlarından kurtulmak için kurdukları yeni şirket üzerinden para kazanmaya devam ediyor. Pastel Film ve Reklam adlı yeni şirketin, eski şirketin sahipleriyle aynı olduğunun tespitiyle yeni şirketin tüm borçtan sorumlu olmasını ve alacağımın istiyorum” dedi. Mahkeme dosya üzerinde bilirkişi incelemesi yapacak.

BU HABERE İSTİNADEN ”PASTEL FİLM VE REKLAM LTD. ŞTİ”NİN CEVAP VE DÜZELTME METNİ EKTE SUNULMUŞTUR. HER İKİ TARAFIN DA KONU İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ AÇIKLAMALARI SAYFAMIZDA YER BULACAKTIR…

İŞTE! PASTEL FİLM VE REKLAM LTD. ŞTİ’NİN CEVAP VE DÜZELTME METNİ

İşleteni olduğunuz internet sitesinde “HANDE ATAİZİ 624 BİN TL İÇİN DAVA AÇTI” Başlığı ile haberde adı geçen şahsın Müvekkil Şirket ile arasında var olan, amacı salt sansasyon yaratmaya yönelik olarak afaki meblağlarla açılan hukuk davasına değinilerek haber yapılmıştır. Müvekkil saygı değer bir tv dizisi yapımcısı olup arasında hukuki uyuşmazlık bulunan kişilerin iddialarının yargılama sona ermişçesine doğru varsayılması düşünülemez. Adı geçen iddialar, Müvekkil Şirketin itibarını sarsmaya yönelik olup, Müvekkilce eski şirketin kapatılarak yeni bir şirket açıldığı hususu 20 seneyi aşkın süredir faaliyet gösteren ticaret sicil kayıtlarından da belli olduğu üzere açık iftiradır. Haklı bir üne sahip Müvekkil Şirket tüm Türkiye çapında tanınan ve en son O Hayat Benim gibi en çok izlenen televizyon yapımlarının sahibi ve işletenidir. Tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu burada beyan eder, yargılamanın seyrini etkilemeye yönelik ve gerek Müvekkil Şirketin gerekse ortaklarının kişilik haklarına yönelen beyhude ithamlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtir, bu kapsamda tarafımızdan oyuncu hakkında halihazırda işlem başlatılmış olduğunu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla;

PASTEL FİLM VE REKLAM LTD. ŞTİ

Vekili

Av. Dr. Güzide SOYDEMİR

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.