‘Halkın Yıldızları’ açılış konseri Edis’ten

Son albümü ”An” ve imzasını attığı projeleri ile geçtiğimiz seneyi ödüllerle kapatan Türk pop müziğinin başarılı ismi Edis, 18 Ocak akşamı Poll Production organizasyonuyla ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşecek olan ‘Halkın Yıldızları’ etkinlikleri kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

2019’u yepyeni repertuvar ve sahne şovları ile karşılayan sanatçı, ‘Halkın Yıldızları’ konser serisinin açılışını yapacağı geceye özel bir repertuvar hazırladı. Edis, kendi şarkılarının yanı sıra yerli ve yabancı cover şarkılara da sahnesinde yer verecek.

Güçlü canlı performansı ve dans showları ile etkileyici sahnesini dinleyici ile buluşturacak olan Edis, yine unutulmaz bir konsere imza atacak.

‘Halkın Yıldızları’ etkinlik tarihleri:

18 OCAK – EDİS

19 OCAK – HANDE YENER

20 OCAK – TEOMAN

21 OCAK – CENGİZ KURTOĞLU & HAKAN ALTUN

22 OCAK – KORAY AVCI

23 OCAK – MFÖ

24 OCAK – ZARA&RUBATO VE DOSTLARI

25 OCAK – SERKAN KAYA&BENDENİZ

26 OCAK – SERDAR ORTAÇ

27 OCAK – FETTAH CAN&MERVE ÖZBEY

28 OCAK – ALEYNA TİLKİ

29 OCAK – DEMET AKALIN

30 OCAK – SİBEL CAN

31 OCAK – BERKAY

1 ŞUBAT – GÜLDÜY GÜLDÜY & GÜLDÜR GÜLDÜR

‘Halkın Yıldızları’ konserleri başlıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.