Bergüzar Korel’den Babil ve Halit Ergenç paylaşımı!

Star TV’nin iddialı dizisi Babil 1. bölümüyle seyirciyle buluştu. Uzun süre aradan sonra yeni dizisiyle ekrana dönen Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ise Instagram’dan duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı Babil dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni topladı. Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven ile başrollerini paylaştığı Babil, ilk bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi.

blank

İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Bergüzar Korel, Instagram hesabından eşi Halit Ergenç’in fotoğrafını paylaştı. Korel paylaşımına, ” Senin mesleğine olan; aşkını, yeteneğini, saygını heyecanını seveyim..#Babil” notunu yazdı.

Babil, ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitledi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.