Halil Umut Meler’in sağlık durumuna ilişkin başhekimden açıklama

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile beraberindeki iki kişinin yumruk ve tekmeli saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler’in sağlık durumuna ilişkin hastane başhekiminden açıklamalar geldi. Olayın stresiyle sabah saatlerinde tansiyonunun yükseldiğini belirten başhekim, “Onu kontrol altına aldık. Bugün de misafirimiz olacak, büyük ihtimalle yarın sabah taburculuğunu planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e sahanın içinde yumruk attı. Öte yandan Koca ve beraberindekiler Meler’i yerde tekmeledi. Olayın ardından Meler, hakemliği bırakma kararı aldığını açıkladı.

Son olarak Koca ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı.

‘BUGÜN DE MİSAFİRİMİZ OLACAK’
Koca’nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler’in sağlık durumu hakkında hastane başhekimi açıklamalarda bulundu.

Başhekim, açıklamasında “Sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Oradaki kırık iyileşecektir. Sabah da beyin kontrolünü yaptık. Beyinde hasar yok. Kalıcı bir hasar kalmayacak gözünde. Bugün sadece olayın stresi ile sabah tansiyonu yükseldi. Onu kontrol altına aldık. Bugün de misafirimiz olacak, büyük ihtimalle yarın sabah taburculuğunu planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Büyükekşi’den Hakem Meler’e yapılan saldırıya tepki! Olaya karışan herkes bedelini ödeyecek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.