Hakan Kılıç, iki yıllık suskunluğunu bozuyor

Başarılı şarkıcı Hakan Kılıç, iki yıllık suskunluğunu kendine ithaf ettiği ‘’İnsan Yalan’’ şarkısıyla bozmaya hazırlanıyor.

Yaklaşık 17 yıldır Hollanda’nın Amsterdam şehrinde yaşamını sürdüren başarılı popçu Hakan Kılıç ilk olarak 2010 yılında ‘Sentez’ albümü, sonrasında 2015 yılında yayınladığı ‘Vazgeçemezsin’ single’ı ile adından söz ettirmişti. Hakan Kılıç bu günlerde Seyhan Müzik etiketi ile iki şarkıdan oluşan yeni çalışması‘İnsan Yalan’ı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği sanatçının kendisine , düzenlemesi usta isim Suat Aydoğan’a ait olan ‘İnsan Yalan’ şarkısının Bodrum’da çekimleri tamamlanan video klibinin yönetmenliğini İmre Haydaroğlu üstlendi. Şarkısında insana ve hayata felsefi bakış açısını günümüz soundları ile harmanlayan Hakan Kılıç ‘Herkes birilerine şarkı yapıyor, ben kendime şarkı yaptım. Herkesten bir farkım olmalı’ diyerek farkını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.