Hakan Altun’dan arabesk rüzgarı

Arabesk müziğin vazgeçilmez ismi Hakan Altun ‘‘Yaşasın Arabesk, Yaşasın Aşk’’ diyerek önceki gece Bostancı Gösteri Merkezinde hayranlarıyla buluştu.

Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen etkinlik alanını hınca hınç dolduran yaklaşık üç bin kişi, “Telefon’’ şarkısı ile birlikte muhteşem bir ışık gösterisine imza attı. Şarkı boyunca cep telefonlarının kamera ışıkları ile Hakan Altun’a eşlik eden müzikseverler şarkıyı da ünlü sanatçı ile birlikte seslendirerek görsel şöleni eşsiz bir koro performansıyla pekiştirdiler.

Bostancı’da Asırlık Düet

“Bu karlı ve soğuk havada bizleri yalnız bırakmadığınız için buraya gelen herkese ben ve kardeşlerim adına saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz’’ sözleri ile hayranlarını selamladıktan sonra “Yorgun Yıllarım’’ şarkısını seslendiren Hakan Altun, sahnenin kenarına gelerek kendisine hayranlığını dile getiren 1932 doğumlu Ayten Celasun Duru’ya ‘Gözlerimi sizden alamıyorum’ diyerek karşılık verdi. Sahneden inip hayranı Ayten Hanım’ın yanına giden Altun ‘‘Yorgun Yıllarım’’ şarkısını Ayten Hanım’la beraber seslendirerek O’na armağan etti. Bu asırlık düeti Bostancıdaki üç bin kişi ayakta alkışladı.

blank
BiRKAN

 

Bostancıda Mutluluğun Selfiesi

Öte yandan hemen her sahnesinde sevdalıları birleştiren Hakan Altun, Bostancı’da da geleneği bozmadı. Sahnesinde ağırladığı iki hayranının mutlu anlarına şahitlik eden Hakan Altun, yüzüklerin takılmasının ardından ‘’Teklif Ediyorum’’ şarkısını bu mutlu çift için bir kez daha seslendirdi. Şarkı sırasında sahnede olan mutlu çift, Hakan Altun’la beraber bu anı ölümsüzleştirerek selfie çektiler.

Yaklaşık üç saatlik muhteşem bir performans sergileyerek kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir arabesk gecesi yaşatan Hakan Altun ‘Halay çek, dert çekme’ sloganıyla konserini noktaladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.