Hakan Altun, Kıbrıs’ta iki gece üst üste sahne aldı

Fantezi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Kuzey Kıbrıs’ta Merit Lefkoşa Hotel’de iki gece üst üste sahne aldı. Yoğun ilgi üzerine Kıbrıslı hayranlarının karşısına cuma ve cumartesi gecesi çıkan Hakan Altun, şarkıları ve enerjisiyle tam not aldı.

Altun’u daha çok slow şarkılarıyla tanıyan ve seven hayranları, ”Arabım Fellahi” parçasından‘’Ankara’nın Bağlarına’’ kadar uzanan geniş repertuarıyla bir an olsun yerlerinde durmadılar. Şarkıları ve sahnesinin yanında mütevazı tavırları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hakan Altun, hayranlarının istek parçalarını geçir çevirmedi, bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sözü ve bestesi kendisine ait parçalarını tüm konuklarla beraber seslendiren Altun, hayranlarının takdiri ve alkışları arasında iki günlük müzik ziyafetine unutulmaz anlar sığdırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.