Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber’a küvette poz verdi

Koronavirüs sebebiyle evde kendisini karantinaya alan Hailey Baldwin, eşi Justin Bieber’a poz verdi. Bieber, eşinin küvette çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Justin Bieber-Hailey Baldwin çifti, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak adına kendilerini önlem amaçlı evde karantinaya aldı. Bütün vakitlerini evde geçiren çift, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

blank
Hailey Baldwin

EŞİNE KÜVETTE POZ VERDİ

Hailey Baldwin, bu kez lüks malikanesindeki küvette eşine pozlar verdi. Bieber, eşinin dikkat çeken pozlarını kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü çiftin paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.