Hafsanur Sancaktutan’ın bileklerini kestiğini söyleyen Bircan Bali’ye tepki yağdı

Önceki gün yediği akşam yemeğinden zehirlendiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilen oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın aslında hastaneye kaldırılma nedeninin intihar olduğunu söyleyen magazin programı yorumcusu Bircan Bali, tepki yağmuruna tutuldu.

Magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın yorumcusu Bircan Bali, dün yayınlanan canlı yayında oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın cuma akşamı bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından bileklerini göstererek intihar iddiasını yalanlayan Hafsanur Sancaktutan, hastaneye zehirlendiği için kaldırıldığını belirtti. Sancaktutan’ın açıklamasına inanmamakta ısrar eden Bali’ye sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

“EVİNDE İLAÇ İÇEREK BİLEKLERİNİ KESİYOR”
Bircan Bali, dünkü canlı yayında yaptığı açıklamada Hafsanur Sancaktutan’un ayrılık sonrası yaşadıklarını kaldıramayarak intihara teşebbüs ettiğini ileri sürmüştü. Genç oyuncunun bileklerini kestiğini söyleyen yorumcu, “Hafsanur, eski sevgilisi ile tartışarak ilişkisini bitiriyor. Daha sonra evinde ilaç içerek bileklerini kesiyor. Ambulansla hastaneye kaldırılan Hafsanur’un midesi yıkanıyor ve bileklerine müdahale ediliyor. Hafsanur bu olayın gizli kalmasını istemiş” dedi.

Oyuncu Hafsanur Sancatutan ise iddiayı yalanladı. Bileklerini gösteren bir fotoğraf paylaşan Sancaktutan, “Çok fazla mesaj geldi. Böyle bir fotoğraf koymak zorunda kaldım. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

blank

“HAKLI ÇIKMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM”
Hafsanur Sancaktutan’ın “Zehirlendiğim için hastanelik oldum. İntihar yok” diyerek bileklerini paylaşmasına inanmayan Bircan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Bileğini güzel kamufle etmiş. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra mide yıkatacak ne yemiş olabilir? Bunun bir intihar teşebbüsü olduğunu ben biliyorum. Dava açarsa HTS kayıtlarını çıkartacağım. O gün telefonda ne söylenildiyse ortaya çıkacak. Haklı çıkmak için her şeyi yaparım” ifadelerini kullandı.

BİRCAN BALİ’YE TEPKİLER BÜYÜYOR
Hafsanur Sancaktutan’ın intihara teşebbüs ettiğinden emin olduğunu söyleyen Bali’nin geri adım atmaması ve oyuncunun bileğini paylaşması tepki çekti. Bali’nin sözlerine sözlü şiddet olduğunu söyleyen kullanıcılar, “Buna artık bir dur deyin”, “22 yaşında bir kadını insanların önüne bu şekilde atamazsın” şeklinde yorumlarda bulundu.

Seren Serengil’in hastanelik olmasına neden olan Bircan Bali’nin başı dertte

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.