Hadise’nin marka başvurusu reddedildi

Hadise’nin Türk Patent ve Marka Kurumu’na yaptığı Tanınmış Marka başvurusu reddedildi. Ünlü popçu, “Benim ismim tanınıyor” diyerek karara itirazda bulundu.

Hadise, dünyaca ünlü markalarla anılmak adına, geçtiğimiz yıl Türk Patent ve Marka Kurumu’na Tanınmış Marka başvurusu yaptı. Daha önce ‘By Hadise’ ve ‘Hadise’ markalarının isim tescilini, ayakkabıcılık sektörü, tekstil ve medya dahil birçok alanda yaptıran şarkıcıya, kuruldan ret kararı çıktı.

KARARA SERZENİŞTE BULUNDU

Milliyet’in haberine göre; Marka vekili aracılığıyla itirazda bulunan Hadise’nin, yakın çevresine, “Benim ismim tanınmış bir marka. Bunun tescil edilmemesini anlamıyorum” sözleriyle, serzenişte bulunduğu öğrenildi.

Şarkıcı, Türkiye ve Belçika’da yapmış olduğu çalışmaları kurula göndererek, yeni kararın olumlu yönde çıkmasını bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.