Fahriye Evcen: Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin

Oyuncu Fahriye Evcen, 1 yaşına basan oğlu Karan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Evcen, paylaşımına düştüğü duygusal not ile hayranlarının beğenisini kazandı.

3 yıl önce meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen, geçen yıl anne olmuştu. Çiftin oğulları Karan, 1 yaşına bastı. Evcen, oğlunun yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Karan ile çekilen pozunu yayınlayan güzel oyuncu, paylaşımına şu sözleri ekledi:

“Karan’ım… Gülüşün dünyada duyduğum en güzel ses, kokun aldığım en güzel koku… Gözlerin gördüğüm en güçlü ışık… Gökyüzündeki yıldızdan da, güneşten de daha parlak bana yüzün… Kutup yıldızım… Sen gülünce içimde çiçekler açıyor. Senin canın yandığında bir sızı saplanıyor kalbime. Sen meğer kalbimin ta kendisiymişsin… Kalbim… Hep iyi ol Karan’ım. Ve bil ki; bu uzun yolda ben hep senin yanındayım. Daha önce hiç bu kadar anlamlı gelmemişti bunu söylemek; iyi ki doğdun oğlum, iyi ki… Annen…”

Evcen’in paylaşımı kısa süre binlerce beğeni aldı. Öte yandan Karan için düzenleyecekleri parti korona engeline takılan ünlü çift, oğullarına ailelerinin internet üzerinden katılacağı online yaş günü partisi yapmaya karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.