Hadise’den Demet Akalın’a: Onun da kocası yok!

Hadise ve Demet Akalın arasındaki 10 milyon takipçi tartışması bitmek bilmiyor.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki gün bir mekan çıkışında şarkıcı Hadise için “Hadise’yi bir uyarın yazık ona. Günah… Kendini 10 milyon zannediyor. Ben araştırttım onu. Milyoncuk bile değil. Yazık vallahi ya… Kocası da yok, milyoncukları da yok.” demiş ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şarkıcı Hadise Demet Akalın’ın bu sözlerine yanıt verdi. Ünlü şarkıcının yakın çevresine “İyi ama onun da kocası yok. Geçen yıl boşanmamışmıydı?” dediği kulağımıza gelen dedikodular arasında.

10 milyon tartışması bitmek bilmiyor

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda verdiği konserde “Senin Instagram’da 10 Milyon takipçin yok ki! Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin Instagram’da 10 Milyon takipçin Y-O-K! Ama benim var. 10 milyona sesleniyorum buralarda daha çok eğleneceğiz.” demiş ve bu sözleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ne olduysa o andan sonra oldu. Çoğu ünlü Hadise’ye inanmadı ve takipçi satın almış olabileceğini iddia etti.

ŞOK! Demet Akalın: Hadise, kendini 10 milyon zannediyor milyoncuk bile değil!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.