Hadise sevgilisi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşkını ilan etti

Geçtiğimiz şubat ayından beri aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım, birlikteliklerini ilan etti. Güzel popçu, Yıldırım ile fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu yılın sürpriz aşklarından olan Hadise-Kaan Yıldırım birlikteliğinden ilk fotoğraflar geldi. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten kuralı ilk Kaan Yıldırım bozmuştu. 34 yaşındaki şarkıcı da oyuncu sevgilisi ile karesini sosyal medya hesabından yayınladı.

Hadise’den sevgilisi Kaan Yıldırım’a evlilik göndermesi

Ünlü şarkıcının “Yanımda, sağımda, solumda, ufkumda. Yanında, yazında, kışında, tüm baharlarında” notuyla yaptığı paylaşım takipçilerinden büyük ilgi gördü.

blank

BABA OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde baba olmak istediğini söylemişti. Yakışıklı oyuncu, “Doğru zamanda baba olmak isterim. Aile çok önemli bir şey. Benim de babamla aramdaki ilişki çok iyidir” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Yıldırım, 2016’da Ezgi Eyüboğlu ile evlenmiş, geçtiğimiz yıl da sessiz sedasız boşanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.