Hadise’den sevgilisi Kaan Yıldırım’a evlilik göndermesi

İlişkilerinin evlilik yolunda ilerlediği öne sürülen Hadise ile Kaan Yıldırım, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hadise, son olarak ilginç bir göndermede bulundu.

Hadise geçtiğimiz günlerde sevgilisinin köpeğine Instagram hesabı açmıştı. Bu hesaptan sık sık paylaşım yapan şarkıcı, bu kez de Kaan ile Benek’in birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Hadise’nin fotoğrafın altına yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı.

‘BİR SEN, BİR BEN, BİR DE BENEK’

Hadise, Kaan ve Benek fotoğrafının altına, “Bir sen bir ben bir de Benek” yorumunu yaptı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Sosyal medyada şarkıcının sevgilisine ‘evlilik’ göndermesi yaptığı belirtildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.