Hadise o mesajları görünce çıldırdı

Hadise, yaklaşık 5 aydır aşk yaşadığı sosyetik Uğur Güven’le bir süre önce ayrılmıştı.

Ancak gözde çiftin ayrılığı uzun sürmedi. Herkes ikili arasında nasıl bir sorun yaşandığını merak ederken dedikodulara göre sıkıntı sosyetik Çiğdem Kayalı yüzünden çıktı.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

İddialara göre Hadise, Uğur Güven’in eski sevgilisiyle buluşmak istediğini ve Kayalı’ya mesajlar attığını öğrendi.

Bu olay üzerine çılgına dönen ve ‘güveni sarsılan’ seksi şarkıcı, sosyetik sevgilisinden ayrıldı. Ancak çapkınlıkta usta olan Uğur Güven, ne yaptı etti ve ünlü popçunun kalbini kazandı.

Bu arada yine dedikodulara göre 52 yaşındaki Çiğdem Kayalı, kendisiyle yeniden görüşmek isteyen eski sevgilisi Uğur Güven’e ise sert tepki gösterdi.

INSTAGRAM’DAN GÖNDERME

Sosyetik güzelin bu olayın yaşandığı dönemde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise dedikoduları güçlendirdi.

Çiğdem Kayalı’nın Instagram’da paylaştığı şu cümleler ise Uğur Güven’e gönderme olarak yorumlandı: “Biz tilki geri dönmesin diye kürkçü dükkanını yakan, gittikleri yollara hendek açan insanlarız. Pişmanlık demeyin bize”, “Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz.”Takvim

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.