Hababam Sınıfı Yeniden ekibinden saygı duruşu

Vizyon için geri sayıma başlayan ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ ekibinden saygı duruşu.

Türk sinemasının kült filmi, Mahmut Hoca’lı, İnek Şaban’lı, Damat Ferit’li ve tabi ki Hafize Ana’lı ‘Hababam Sınıfı’ filminin oyuncu seçmeleri için gazeteye ilan verilmişti. Efsane yönetmen Ertem Eğilmez, öğrencilerden Tarık Akan, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe dışındaki tüm oyuncuları bu ilan üzerine başvuranlar arasından seçmişti.

blank

Hababam Sınıfı ruhunu ve kardeşliğini 2019’da yepyeni öğrenciler ve öğretmen kadrosuyla yaşatacak olan ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ ekibi de aynı yöntemi uyguladı.

BİNLERCE BAŞVURU YAPILDI!

Yapılan başvurular binleri aştı! Titizlikle yapılan elemeler sonrasında oyunculardan 98 kişi deneme çekimine çağırıldı. Yoğun bir çalışma sonucu 69 kişi görüşmeye alındı. Gece gündüz süren çalışmalar sonunda 12 kişi rol almaya hak kazandı.

Filmin yönetmen koltuğunda son dönemin dikkat çeken ismi Doğa Can Anafarta oturuyor. Yapımcılığını HANN’ın üstlendiği ‘Hababam Sınıfı Yeniden’ 5 Nisan Cuma günü sadece sinemalarda!

‘Hababam Sınıfı Yeniden’ Künye;

Vizyon Tarihi: 5 Nisan 2019

Yapımcı: HANN FİLM

Dağıtımcı: CGV Mars Dağıtım

Yönetmen: Doğan Can Anafarta

Oyuncular: Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya, Irmak Aydın, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan, Vural Ceylan

Görüntü Yönetmeni: Mehmet Başbaran

Senaryo: Evren Erdoğan ve Aslı Balıbey

Müzik: Uğur Ateş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.