Gülşen, sosyal medya fenomenleri ile ilgili konuştu

Gülşen’den sosyal medya fenomenleri ile ilgili açıklama.

Güzel şarkıcı Gülşen geçtiğimiz gün sosyal medya fenomenlerine destek verdi. Şarkıcıların çok eleştirdiği fenomenlere destek olan güzel şarkıcı, yaptığı açıklamada “Bence üretmeleri hoş bir şey. Başarılı oluyorsa ne kadar güzel, gençlerin özgürce başka bir ortamda çalışıp, sevilmeleri iyi… Herkes mutlu olduğu işi yapmalı” dedi.

YouTube video

Eşi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde oğlu Azur ile havalimanında görüntülendi. Magazin muhabirleriyle sohbet eden güzel şarkıcı bir muhabirin kendisine sorduğu “Eşiniz Down Sendromlu oğlu ile ilgilenmiyormuş, bu doğru mu?” sorusuna “Yanıt bile vermem o haberlere. Tartışmaya açık bir konu değil bu. Hassas ve kıymetli bir konu. Böyle laflarla dile getirilmesi de yanlış. Yanıt vermeme hakkımı kullanıyorum” yanıtını verdi.

Gülşen’in konserde giydiği kıyafeti olay oldu!

blank
Gülşen
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.