Gülşen’in konserde giydiği kıyafeti olay oldu!

Şarkıcı Gülşen’in geçtiğimiz günlerde verdiği konserde giydiği elbise olay oldu. Güzel şarkıcının giydiği göğüs ve bacak dekolteli elbisesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz gün bir otelde sahne aldı. ‘Kışa Merhaba’ partisinde sahne alan ünlü sanatçı, giydiği bacak ve göğüs dekolteli elbise ile görenleri kendisine hayran bıraktı. Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte yaptığı yeni albümü için bir süredir Londra’da yaşayan güzel şarkıcının konser için Türkiye’ye geldiği öğrenildi.

blank

Elbisesi çok konuşuldu

Güzel şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz gün verdiği konserde giydiği göğüs ve bacak dekolteli elbise ile sosyal medyada da çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı, Bella Hadid’in de alışveriş yaptığı Gürcü markasından aldığı elbiseyi Givenchy marka elbiseyle tamamladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.