Gülse Birsel’in eşinin kim olduğunu öğrenince şok olacaksınız!

Avrupa Yakası dizisinin senaryosunu kaleme alan ve Aslı karakteri ile başrolde yer alan Gülse Birsel, kariyeri ile ön planda duruyor. Gülse Birsel, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Gülse Birsel’in eşini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği Aslı Sütçüoğlu karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Birsel’in eşinin kim olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemedi.

blank

1971 yılında dünyaya gelen Gülse Birsel, kariyerine ilk olarak Aktüel dergisinde yazar olarak başladı. Birsel, daha sonra birçok önemli gazete ve derginin koordinatörlüğünü yaptı. G.A.G programı ile ilk ekran deneyimini yaşayan Birsel, daha sonra 2003 yılında Levent Özdilek ile “Eyvah! Eski Kocam” dizisinde rol aldı.

Gülse Birsel, ilk kez 2004 yılında Avrupa Yakası’nın senaryosunu kaleme alarak deneyim yaşadı. Popülerliği tükenmeyen Avrupa Yakası dizisinde Ata Demirer, Hümeyra, Gazanfer Özcan, Engin Günaydın gibi isimler rol aldı.

Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin de hem senaristliğini yapan hem de oyunculuk yapan Gülse Birsel, ekranlar için yeni proje hazırlıklarına başladı. Birsel’in özel hayatına ilişkin herhangi bir detay bulunmuyor.

Gülse Birsel kendisi gibi televizyon dünyasında yer alan Murat Birsel ile 23 yıldır evli. 1960 yılında dünyaya gelen Murat Birsel, 9 Eylül Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi eğitimi aldı.

Birsel, eşinin yazdığı ve oynadığı Avrupa Yakası dizisinde ufak bir rol ile yer almış.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.