Demet Özdemir ve Serenay Sarıkaya’dan sonra Hande Erçel’in yeni rakibi Özge Yağız

Top Face Handsome and Beautiful adlı güzel yüzlü isimlerin seçildiği listede 2022 ünlüleri belli oldu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başı çektiği listede, Hande Erçel dışında yer alan tek Türk kadın oyuncunun Özge Yağız olması, Hande Erçel ile Özge Yağız arasında bir rekabet mi doğuyor sorularını da beraberinde getirdi.

Special Awards tarafından düzenlenmekte olan “Top Face Handsome and Beautiful 2022” listesi açıklandı. Bu yıl listeye 6 Türk ünlü isim damgasını vurdu. Listede yer alan isimlerde 2 çiftin bulunması da ayrıca dikkat çekti. Hande Erçel ve Özge Yağız’ın tek kadın oyuncular olarak yer aldıkları listede Serenay Sarıkaya ve Demet Özdemir gibi kişilerin yer almaması da gözlerden kaçmadı. Bu sonuçlar; Hande Erçel ile Özge Yağız arasında bir rekabet mi doğuyor dedirtti.

HANDE ERÇEL VE ÖZGE YAĞIZ ARASINDA REKABETİN İLK ADIMI

Söz konusu listede zirvenin sahibi erkeklerde Kerem Bürsin kadınlarda ise sevgilisi Hande Erçel oldu.

Özge Yağız 21.’ci, sevgilisi Gökberk Demirci 46.’cı, Burak Özçivit 97.’ci, Aras Bulut İynemli ise 98.’ci sırada yer alabildi.

blank
Hande Erçel
Özge Yağız
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.