Gülben Ergen’e Türk Kalp Vakfı ‘En İyi Kalp’ ödülü verdi

Sanatçı kimliğinin yanı sıra, Çocuklar Gülsün Diye Derneği’yle ülkemizin dört bir yanında anaokulları açarak binlerce çocuğun eğitimine katkıda bulunan Gülben Ergen, önceki gün kendisi için çok önemli bir ödül aldı.

Kalbimi Koydum albümüyle müzik listelerinin zirvesine yerleşen Gülben Ergen’i Türk Kalp Vakfı ‘En İyi Kalp’ ödülüne layık gördü.

Sosyal sorumluluk projelerine desteğiyle bilinen sanatçıya Türk Kalp Vakfı’nın Şişli’deki merkezinde gerçekleşen törende plaketi Türk Kalp Vakfı Onursal Başkanı AV. Çetin Yıldırımakın ve Yönetim Kurulu Başkanı Semiramis Sekban tarafından takdim edildi.

Tüm yönetim kurulunun hazır bulunduğu törende ünlü sanatçı, “Kalbim bana hep kazandırdı. Kalbini koyan kazanır. Eve döndüğümde çocuklarıma bizi bu ödüle neden layık gördüklerini anlatacağım.

Ailem bana iyi bir kalple yaşamanın ve Atatürk’e layık çocuklar yetiştirmenin önemini anlatarak büyüttü” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.