Gonca Vuslateri’den eski aşkı Hakan Altun’a olay gönderme!

Aşk yaşamaya başlamaları ile gündemden düşmeyen Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’un ayrılığı da olay yaratmıştı. Sosyal medyada birbirini takipten çıkan ve fotoğrafları kaldıran ikiliden Vuslateri, yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı.

Deniz yıldızını alıntılayan Gonca Vuslateri ‘Bir yıldız daha kaydı demeyiz inşallah’ notunu düşmesinin ardından sosyal medya karıştı. Ünlü oyuncunun eski aşkı Hakan Altun’a gönderme yaptığı iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun ve Gonca Vuslateri şüphesiz 2020 yılına damga vuran çiftlerden oldu. İkili Bodrum’daki evlerinde vakit geçirirken evlilik haberi bekleniyordu. Ancak ikilinin kısa bir süre sonra ayrılık haberi geldi.

Instagram’da sadece Gonca Vuslateri’yi takip eden Hakan Altun, takipten çıktı ve bütün fotoğrafları sildi. Gonca Vuslateri de ayrılığın ardından sessizliğe büründü.

Gonca Vuslateri, sosyal medya üzerinden bomba bir mesaj paylaştı. Vuslateri, “Deniz yıldızları hem kalpsiz hem de beyinsizdir” şeklinde bir tweeti alıntılayıp, “Bir yıldız daha kaydı demeyiz inşallah” yorumunda bulundu. Vuslateri’nin bu mesajı eski aşkı Hakan Altun’a gönderme olarak yorumlandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.