Gonca Vuslateri: Biten bir ilişkim varsa devam eden bir hayatım da var demektir

Şarkıcı Hakan Altun’la kısa süren ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Gonca Vuslateri, hafta sonu Cihangir’de görüntülendi.

YouTube video

Cihangir’de yanındaki gençle birlikte gittiği mekanda yasağa rağmen uzun saatler kalan Gonca Vuslateri (34), eski sevgilisi Hakan Altun’la (48) ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.

“GÜLESİM GELİYOR”

Hürriyet’in haberine göre; ünlü oyuncu, “Ayrılık sonrası hiç Hakan Altun şarkıları dinlediniz mi?” sorusuna, “Gülesim geliyor” diye karşılık verdi.

“PEK UYGUN OLMAZ”

Gonca Vuslateri, “Gülesim geliyor” sözlerinin basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

34 yaşındaki oyuncu, “Biten bir ilişkim varsa devam eden bir hayatım da var demektir. Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümü gününde sizin sorularınıza cevap vermem pek uygun olmaz. Uygunsa ve yine cevap vermem gerekiyorsa size ‘gülesim geliyordur’. Başkasına değil” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.