Golden Rose, yeni Nude Look serisinin tanıtımını ünlü simaların katılımı ile gerçekleştirdi

Erkul Kozmetik’in dünyaca ünlü markası Golden Rose, her mevsim herkesin severek kullanacağı yeni Nude Look serisinin tanıtımını, İstanbul’daki St. Regis Otel’de ünlü simaların katılımı ile gerçekleştirdi.

36 yıldır Türkiye’de ve dünyanın 96 ülkesinde kadınları güzelleştiren Erkul Kozmetik, ünlü markası Golden Rose’un Nude Look isimli yeni serisini Golden Rose Genel Müdürü Faize Aktar Gediz’in ev sahipliğinde makyaj severlerin beğenisine sundu.

St. Regis Otel’de gerçekleşen etkinlikte, aralarında Banu Sağnak, Arzu Kunt, Zeynep Mansur, Özlem Yıldız ve sosyal medyanın popüler simalarından Şeyma Subaşı, Burak Altındağ, Ema Aydin, Gizem Barlak, Kurretulayn Matur gibi isimlerin de olduğu çok sayıda makyaj tutkunu katıldı.

Bu çarpıcı serinin ürünleri, lansmanda ünlü makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak’ın sihirli dokunuşlarıyla hayat buldu. Yüzüak’ın makyajını yaptığı marka yüzünün, doğal güzelliklerinin ön plana çıktığı göz alıcı makyajıyla, Golden Rose Nude Look serisinin tüm mevsime damga vuracağını gözler önüne serdi. Seriyi keyifle kullandığını belirten ünlü makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak, yeni Golden Rose Nude Look serisi ile tanışmak isteyen herkesi Golden Rose mağazalarına ve Golden Rose web sitesine davet ediyor. Son dönemde tüm kadınların güzelliğini daha da ortaya çıkarmak için tercih ettiği “nude makyaj”ın gerekli tüm adımlarına uygun ürünleriyle Golden Rose Nude Look serisi, her mevsim sade ve doğal bir görünümü tercih edenlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

Kadınların güzelliğinden ödün vermeden, doğru renk dokunuşlarıyla hem doğal hem canlı bir görünüm yakalamasını amaçlayarak üretilen Golden Rose Nude Look serisinde, görüntünüzü tamamlayacak tüm ürünleri bulmak mümkün olacak.

Allıklardan rujlara, ojelerden son yılların trendi renkli nemlendirici, kontür ve aydınlatıcı kalemlerine kadar tüm parçalar kadınların doğal ve ışıltılı görüntüsünü bu seriyle ön plana çıkaracak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.