Gizem Kara’nın yepyeni teklisi “YOK”

Çocuk yaşlardan beri müziğe sevdalı olan, her tarz müziği hakkını vererek yorumlayan güzel sanatçı Gizem Kara, yepyeni teklisi “YOK” ile sevenlerinin karşısına bomba gibi geldi.

Geçtiğimiz sene “Yaramsın” şarkısı ve klibi ile gerek imajı gerek müzik kariyerinde attığı adımları ve bugün 15milyona ulaşan görüntülenmesi ile oldukça konuşulan güçlü yorumcu Gizem Kara, “Yok” adlı projesiyle ivmeyi yükselterek yine dikkatleri üzerine çekti.

Sözü, müziği ve aranjesinde Yusuf Tomakin imzası bulunan “Yok” şarkısının klibini başarılı yönetmen Kemal Yıldız çekti. Hakan Öcal’ın objektifine poz veren Gizem Kara, imajına ait her detayla yine kendisi ilgilendi.

Gizem Kara’nın iddialı şarkısı “Yok”, şimdi youtube’da ve tüm dijital platformlarda yayında…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.