Gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’dan ilk tanıtım geldi

Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat’ın üstlendiği gerçek bir hikayeden uyarlanan aksiyon filmi ‘49’dan ilk tanıtım geldi. DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatan film yayınlanan görüntülerle büyük heyecan yarattı.

YouTube video

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği ‘49’un senaryosunda Barış Erdoğan-İlker Arslan imzası bulunuyor.

Filmin başrollerini İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve usta oyuncu Kerem Alışık üstleniyor.

20 Ocak 2023’te vizyona girecek film seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Türkiye tarihinden etkileyici gerçek bir hikayeyi gözler önüne serecek ‘49’ filmi, sezonun duygusu en sarsıcı yapımlarından biri!

‘49’un öyküsü:

11 Haziran 2014’te binlerce kişilik DEAŞ gücü, Irak’ın Musul kentine saldırdı. Yerel güvenlik güçlerince şehri terk edince Musul, DEAŞ’ın eline geçti. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, DEAŞ militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı. ‘49’ filmi, Musul’da DEAŞ tarafından esir alınan 49 Türk vatandaşını kurtaran MİT mensuplarının gerçek hikayesini anlatıyor.

49 – KÜNYE

YAPIM

CNP FILM

YAPIMCI

Mehmet Canpolat
Sadi Canpolat

ORTAK YAPIMCILAR

İbrahim Akdrashev

Erken Ialgashev

YÖNETMEN

Hakan İnan

SENARYO

Barış Erdoğan, İlker Arslan

OYUNCULAR

İsmail Hacıoğlu

Hande Doğandemir

Sinan Tuzcu

Doğukan Polat

Hasan Küçükçetin

Ve

Kerem Alışık

TÜRÜ

Aksiyon

VİZYON TARİHİ

20 Ocak 2023

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.