“Gencer Savaş ve Bandosu” ile ritim yükseliyor

Ünlü perküsyon sanatçısı Gencer Savaş tarafından kurulan “Gencer Savaş ve Bandosu” bir çok ünlü sanatçının sahne ve konser programlarının yanı sıra, özel etkinlikler ve düğün organizasyonlarında da yer alarak izleyenlere müzik ve görsel şovlardan oluşan bir ziyafet sunuyor.

Yılda 100’ün üzerinde organizasyonda yer alan Bando talebe göre 6 kişiden 60 kişiye kadar çıkabildiği ritim ekibiyle, Latin’den, pop müziğe, oyun havalarına kadar geniş bir yelpazede her türden müzik dinleyicisine hitap ederken, Brezilya karnavalını andıran kostümleri, Işıklı Davullar ve görsel şovlarıyla göz dolduruyor.

Grup, Geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yayınlanan Türkiye’nin ilk düğün albümüne de imza atmıştır. Kendi tarzlarına uygun olarak çaldıkları düğün marşı kısa sürede albümün en ilgi çeken parçası olmuştur.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.