Genç Dehanın Futbol Yolculuğu: “Cristiano Ronaldo: One And Only”

O futbol tarihinin en çok ödül alan ikinci oyuncusu, bir ikon, bir deha… GAİN’de yayına giren belgesel “Cristiano Ronaldo: The One and Only”, Portekizli futbolcunun kariyer merdivenlerini hızla tırmanarak tüm zamanların en iyilerinden biri olma serüvenini anlatıyor.

İşte karşınızda Cristiano Ronaldo! Maradona, Kobe, Hamilton ve Messi gibi spor efsanelerine adanmış biyografik belgesellerin ardından, GAİN şimdi de Cristiano Ronaldo’nun kariyer yolculuğunu izleyicilerle buluşturuyor.

Futbol tarihinin Messi’den sonra en çok ödül kazanan ikinci oyuncusu Cristiano Ronaldo, kariyerinde merdivenleri hızla tırmandı. Genç yaşında Portekiz’in Madeira bölgesinde futbol hayatına başlayan Ronaldo, Sporting Lisbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi dünyanın önde gelen takımlarında adeta ikonlaştı. Aynı zamanda Portekiz milli takımı için yaptığı çalışmalardan dolayı ulusal bir hazine olarak kabul gördü.

Portekizli genç dehanın tüm zamanların en büyük oyuncularından biri olma yolculuğu, 2020 yapımı belgesel “Cristiano Ronaldo: The One and Only” ile şimdi GAİN’de.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.