Gastronomi dünyasının önemli markası “Usla” yeni yıla iddialı giriyor!

Yeni yılda da hayatın mutfağı olmaya devam edecek olan USLA’da 12 Aralık akşamı yiyecek ve içecek dünyasından birçok misafir ağırlandı. Davetliler, USLA eğitmen şefleri ve öğrencileri tarafından karşılandıktan sonra yeni yıl konsepti ile hazırlanmış Akademik Lezzetler Restoranında yerlerini aldı.

USLA Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Emel Arslan Güryıldız, hoş geldin konuşmasında “Amacımız, hayata mutfak tarafından bakmak isteyen herkese yol arkadaşı olmak, bu yolculuklarında onlara en iyi rehberliği yapmak. Sizlerle, eğitmen şef ve şef adayı öğrencilerimizin hazırladığı bu sofrada bir arada olmak hem benim için hem de USLA ekini için gurur verici. Hoş geldiniz! Lezzetli ve bol gülümsemeli bir yıl olsun.” sözleri ile davetlileri ağırlamaktan keyif duyduğunu belirtti.

blank

USLA Akademisinin eğitmen şef ve öğrencilerinin beraber oluşturduğu yılbaşı menüsünde özellikle coğrafi işaretli ürünlerin kullanılması dikkat çekti. Menüde yer alan “Yöresel Peynir ve Şarküteri Tabağı, Kestane Çorbası, Çıtır Pastırmalı Pancar Confit Tiramisu, Izgara Armut ve Rokalı Çelenk Salata, Ana Yemek olarak Fırında Kaz, Safranlı Pilav, Frambuaz Coulis, Kaz Jus veya Kuzu İncik, Keşkek, Balkabaklı Cappucino, Kuzu Demi ve son olarak tatlı büfesinden oluşan rengarenk bir sofra, misafirlerin keyifli sohbetlerine eşlik etti.

Sağlıklı tariflerle geliştiren yazar ve sunucu Pelin Bilgiç Bozkurt, “50 Peynirli Şehir Balıkesir” kitabının yazarları Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur, Gamze Cizreli, Ebru Erberdi, Turyid Genel Sekreteri Şükran Yürekli gibi gastronomi ve yiyecek-içecek dünyasından önemli isimlerin yanı sıra Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetim Uzmanı Yelda İpekli, Psikiyatrist Cem Mumcu, Tiyatro sanatçıları Altan Gördüm ve Evren Bingöl de katıldı.

Gecenin sonunda Gamze Cizreli ve Cem Mumcu’ya Usla şefleri tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü pastası kesildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.