Galatasaray’dan iki transfer açıklaması

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor’la sözleşmesi biten Muğdat Çelik ile anlaşma sağladı! Galatasaray, Muğdat’ın transferi için görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdi! Sarı-kırmızılılar iç transferde de Ryan Donk’la görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Spor Toto Süper Lig’de iki yıllık aranın ardından şampiyon olan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray, ilk imzalarını attırıyor! Sarı-kırmızılılar, iç transferde sözleşmesi sona eren Ryan Donk’la sözleşme yenilemek için görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

MUĞDAT ÇELİK DE İMZALAYACAK!

Galatasaray, dış transferdeki ilk imzasını da Muğdat Çelik’e attırıyor! Sarı-kırmızılılar, Akhisarspor’la dikkatleri çeken ve Ege ekibiyle olan sözleşmesi sona ererek bonservissiz durumda olan Mudğat’la görüşmelere başlandığını da KAP’a bildirdi.

blank

MUĞDAT ÇELİK KİMDİR?

3 Ocak 1990 tarihinde Mersin’de doğmuştur. Forvet pozisyonunda oynamaktadır. 2012-13 sezonunda 2. Lig’de gol krallığı yaşamıştır.

KULÜP KARİYERİ

Muğdat Çelik, futbol kariyerine 2004 yılında, doğduğu şehir olan Mersin’in Kuvayi Milliyespor takımı altyapısında başlamıştır. 2005 yılında Gençlerbirliği altyapısına geçmiştir. 2008 yılında bu takımda profesyonel olmuştur. 2008-09 sezonunu Kastamonuspor’da kiralık geçirdikten sonra, 2009-10 sezonu öncesinde Çankırıspor’a, devre arasında da Bugsaşspor’a kiralanmıştır. 2010-11 sezonunda da Batman Petrolspor’da kiralık olarak forma giymiştir.

Ocak 2011’de Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi feshedilmiş ve Nazilli Belediyespor’a transfer olmuştur. 2012-13 sezonunda 24 golle 2. Lig Gol Kralı olmuştur. 2013-14 sezonu devre arasında, 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile anlaşmış ve bu takıma transfer olmuştur. 2013-14 sezonunda, Balıkesir ekibi ile Süper Lig’e yükselmiştir. 2015-2016 sezonu devre arasında Akhisara transfer oldu.

KAP BİLDİRİMLERİ

Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamalar şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Muğdat Çelik ile Kulübümüze transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
“Profesyonel futbolcu Ryan Henk Donk’un sözleşmesinin yenilenmesi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.